Sandalwood szantálfa nepáli természetes füstölő (TIPP)

790 Ft

Készleten

Cikkszám: s48522 Kategória:

Leírás

Samadhi ajánlás: szerintünk ez a létező legjobb szantálfa illatú füstölő. Nagyon jó szívvel ajánljuk, ha szereti ezt az illatot!

A Sandalwood nepáli természetes füstölő egy igazán minőségi termék, melyet Nepálban készítenek hagyományos módon. Ez a füstölő csak természetes összetevőket tartalmaz, melyek között a legfontosabb a szantálfa. A szantálfa olyan illóolajokat tartalmaz, amelyek nyugtató és gyógyító hatással bírnak. A szantálfa füstölő kiválóan alkalmas a meditációra, a pihenésre, a stressz csökkentésére. Az édes, fás illata segít a test és az elme ellazításában, valamint javítja az alvást és a hangulatot.

A termék nepáli beszállítója sokat foglalkozik a társadalmi felelősségvállalással, ezért főként hátrányos helyzetű nők dolgoznak a szervezetnél Katmanduban, Nepálban. Tisztességes bért és jó munkakörülményeket kapnak. Tisztelik az állatokat és a természetet. A termékek természetes alapanyagokból, teljesen kézzel készülnek.

A füstölőt a tantrikus buddhista Kavavira szöveg ősi bölcsessége szerint állítják elő. Ez a szöveg a szent gyógynövények és gyógynövények hatását, valamint egészségre, jólétre és környezetre gyakorolt ​​pozitív hatását írja le. Ezek a füstölők ezért kifejezetten alkalmasak arra, hogy pl. jógagyakorlat, meditáció, relaxáció, felajánlás, tisztítás során használjuk őket.

Származási hely: Nepál.
Kiszerelés: normál 15 szálas.