Szerpentin ásvány mala OM Mani Padme Hum mantrás osztókkal SAMADHI mala

10 900 Ft

Cikkszám: s46406 Kategóriák: ,

Leírás

108 szemes szerpentin ásvány mala Om Mani Padme Hum mantrás osztókkal. A szemek átmérője normál méretű, 8 mm-es. Csúszócsomós kialakítás, így állítható a szemek távolsága és a mala mérete.

A szerpentin egy olyan ásvány, amelynek számos előnyös tulajdonsága van a spirituális szakirodalom szerint. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mire jó a szerpentin:

Az immunrendszer erősítése: A szerpentin hatékony lehet az immunrendszer megerősítésében, mivel javíthatja a test általános egészségi állapotát. Ezenkívül a szerpentinnek antibakteriális tulajdonságai is lehetnek, amelyek segíthetnek a fertőzések leküzdésében.

Fájdalomcsillapítás: A szerpentin gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt hatékony lehet az ízületi fájdalmak, a fejfájás és a menstruációs fájdalmak enyhítésében.

Stressz és szorongás enyhítése: A szerpentin hatékony lehet a stressz és szorongás enyhítésében, és segíthet a test és az elme relaxációjában. Ez az ásvány segíthet a belső békesség és az egyensúly elérésében.

Általános egészség javítása: A szerpentin hatékony lehet az általános egészség javításában, mivel segíthet az emésztési problémák enyhítésében, a vérkeringés javításában, valamint a máj és az epehólyag egészségének támogatásában.

Negatív energiák eltávolítása: A szerpentinnek lehetnek tisztító tulajdonságai is, amelyek segíthetnek eltávolítani a negatív energiákat az otthonunkból és a testünkből.

Kreativitás és önkifejezés támogatása: A szerpentin hatékony lehet a kreativitás és az önkifejezés támogatásában, mivel segíthet felszabadítani az elme blokkjait, és lehetővé teszi a gondolkodás szabadabb áramlását.

Összességében a szerpentin egy hatékony ásvány, amely sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A szerpentin hatékony lehet az immunrendszer erősítésében, a fájdalom és a stressz enyhítésében, az általános egészség javításában, a negatív energiák eltávolításában, valamint a kreativitás és az önkifejezés támogatásában.

SAMADHI MALA: ez a jelzés azt jelenti, hogy a mala ásványait személyesen válogattam és magam fűztem a malát is azzal a szándékkal, hogy megtalálja és segítse leendő tulajdonosát. A mala áldásban részesült. Kívánom, hogy hozzon békét, harmóniát tulajdonosának.